Fontos, hogy szolgáltatói regisztráció előtt vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy lássuk melyik területén teljesítesz szolgálatot. Ez azért fontos mert van több tucat megépített pozíciónk a Google-ben amellyel akár rögtön az első oldalra kerülhetsz kereséskor.

Az alábbi Nagyobb városok már foglaltak, de van meg hely bőven:

+36709458395
 

Keress az autómentő cégek között név szerint.

Ha helyzetednek megfelelően szeretnél autószállítót keresni akkor add meg a helyzetedet!

Kattints ide, add meg a pozíciód!

 

Korrekt Autószállítás Autómentő Árak! 


A tréleres autómentés, gépszállítás egyik legkényesebb része a díjszabás főleg Budapesten. Ahány szolgáltató annyi ár létezik. Vigyázat mert több olyan vállalkozó van aki plusz díjakkal kíván csalni, ezzel nem kis plusz költségek merülhetnek fel, terhelve az egyébként is tetemes anyagi kárt szenvedett sofőröket. Az ilyen magatartás nem, hogy nem etikus, de a leleményesebb bajba jutottak jogorvoslattal léphetnek fel a szolgáltató nyerészkedése esetén. Az autómentősök sokfajta szállítási díjszabással dolgoznak.


Az autómentés árak több tényezőből állhatnak össze


  • alapdíjból: ez városokon belül 7-20.000 Ft lehet
  • kiszállási díjból: ez nem minden esetben van, fontos ezt is letisztázni 
  • megtett km-ből: ez általában 100Ft/km-től indul
  • az autó súlyából: nehezebb autók szállítása általában 150-250 Ft/km-től indul
  • műszaki mentés szükséges-e
  • speciális mentés szükséges-e
Egyáltalán nem mindegy, hogy mit mutatnak az Autómentés Árak!


Keresőnk segítségével a szolgáltatások egyedi díjszabásairól is könnyedén tájékozódhat, így a számára legszimpatikusabbat veheti igénybe. Sok helyen 1 Ft/km díjat láthat ami azt jeleni, hogy megbeszélés alapján fog megtörténni az árazás! Bármi is történik nem kell, hogy az árak elszálljanak, és így kedvező áron a szállítás mihamarabb elkezdődhet akár már 100Ft/km-től! Hívjon minket vagy szolgáltatóinkat legyen az autó akár Budapesten vagy Európában bárhol! Tudunk segíteni! Minden problémát megoldunk! Autómentés felsőfokon! Autómentés egyszerűen!

Autómentés Egyszerűen - Kedvező Árak


Ha tönkremegy az autó, pontosabban lerobban, akkor az általában a lehető legrosszabbkor következik be. Az sem ritka, hogy az autó baleset következtében válik működésképtelenné vagy épp csak annyira szenved kárt, hogy a forgalomba nem biztonságos vele kimenni. A pórul járt autósnak ekkor autómentőre lesz szüksége. Azt kívánjuk, hogy az úton ne történjen semmi rendkívüli, de ha mégis bekövetkezne, akkor eláruljuk, hogyan tudsz a legkönnyebben, leggyorsabban és a legköltséghatékonyabban segítséghez jutni.

 

Első lépésként a bajba jutott sofőrnek meg kell adnia a helyzetét amit itt egy gombnyomásra megtehetsz a megfelelő város kiválasztásával. A rendszer ezután távolsági sorrendben listázza az autósegély szolgálatokat. A következő lépés, hogy kiválasztod a számodra legmegfelelőbb segélyszolgáltatót. Mivel a partnerek száma folyamatosan nő, ezért az autósok egyre nagyobb kínálatból tudnak választani. Az utolsó lépés, hogy kiválasztod a kapcsolat-felvételi lehetőségek közül az számodra legideálisabbat, felveszed a kapcsolatot az autósegély szolgálat diszpécserével és elmondod neki a legfontosabb információkat, majd a segítség azonnal indulhat is. Ha nem pusztán sofőr, de autómentő szolgáltató tulajdonosa vagy vezető vagy, akkor érdemes elgondolkodni az Autómentő Keresőhöz való csatlakozáson, ugyanis az autómentők számára is hasznos. A cég jövedelmezőségéhez komolyan hozzájárulhat a csatlakozás. Kiváló marketing kommunikációs kampányok által az autómentő cég még nagyobb megjelenési lehetőséghez jut, ráadásul ingyen. Ráadásul az autómentő cég közvetlen kapcsolatba tud kerülni a pórul járt utasokkal és azonnali segítséget tud számukra nyújtani. Az Autómentő Kereső tehát mindkét oldal számára számos előnnyel jár és nem csak hazai, de nemzetközi viszonylatban is jól alkalmazható rendszer. Nincs felesleges időhúzás, gyorsan, bárhol, bármikor segítséghez juthat a bajba jutott autós, ami egy baleset vagy lerobbanás során létfontosságú tud lenni.

Für Firmen

Position der Abschleppwagen sofort sichtbar
Unfassbar schnelle und einfache Dienstleistung
Niedrige Monatsgebühren
Gratis Beratung

Für Privatkunden

Schnelle Hilfe egal wo, egal wann
24/7 Pannendienst
Keine extra Kosten
Einfache, schnelle Kommunikation mit dem nächstgelegenen Pannendienst