Profi Autószállítás Autómentés Budapesten, Belföldön És Külföldön Éjjel Nappal. Gyorsan, Kedvező Áron Megoldjuk Gépjárműve Szállítását!

 

Szolgáltatásunk - Hívjon minket, vegye igénybe szolgáltatóinkat! Velünk jól jár!

 


Autómentés vagy autószállítás? Lerobbant az autója? Segítségre van szüksége? Semmi pánik tudunk segíteni!A baleset netán a gépjármű lefulladása sosem jöhet jókor. Még a legjobban szervizelt autóval is előfordulhat, hogy balesetet szenved. Sajnos ritka, hogy az autó gond nélkül tovább menjen egy baleset után, legfeljebb, ha tényleg kis koccanás történt. Másfelől nem is biztonságos egy ilyen autóval tovább indulni. Abban az esetben pedig, ha az úton vagy akár a szántóföld közepén fejre állt a személyautó, csak az autómentő tréler segíthet. Természetesen az autókat mindig megelőzik a hatóságok és miután ők befejezték a munkát, máris kezdődhet meg az autómentők munkája a szállítás előkészítése.

 

Hívjon telefonon autómentőt a profi Kereső rendszerrel, ami egész évben segít Önnek! Autómentés GPS koordináták alapján!

 

 

Szakszerű autószállítás, személyautó szállítás, autómentés olcsón itthon és Budapesten éjjel nappal!

 

 

Autószállítás árak Itthon és Budapesten – Kérjen ajánlatot, segítünk!

 

Mindig kérjen árajánlatot több vállalkozótól. Az Autómentő Kereső elérhető egész évben ezért szükségtelen autósegély cégek között böngészni, keresgélni a neten. Egyszerűen megadja a helyzetét és máris ott a lista távolsági sorrendben. Segítünk!

 

Érdemes már a telefonon minél több információt közölni, ez esetben a tréleres már felkészülten tud megérkezni és segíteni Önnek. Ugyanis nagyon nem mindegy, hogy a személygépkocsi lefulladt az útszélén és egyáltalán nem kap erőre, az autópályán állt fejre, esetleg beborult az árokba. Az sem mindegy, egy átlag személyautóról, furgonról van-e szó, az autót ki kell-e emelni valahonnan, valamint, hogy ha fejre állt, akkor át kell fordítani. Egyedi, problémás esetek egyedi, különleges mentő eszközöket igényelnek.

 

Fontos, a súlyt is közölni, mivel ilyenkor a megfelelő tréleres jármű érkezik a helyszínre. Ha pedig nagy a súly és nem vállalják, jobb, ha mielőbb kiderül, mint, amikor már megérkeztek. A díjak ezen tényezők alapján kerülnek meghatározásra. Minden kapcsolat felvétel előtt ezeket mindig gondoljuk át!

 

Általában elmondható azonban, hogy az autószállítás árak a következő tényezőkből állnak össze:

 

alapdíjból: ez városokon belül 7000Ft-tól indul és 20.000 is Ft lehet

 

 

Állunk ügyfeleink rendelkezésére, bármilyen szállításról legyen is szó!

 

 

Autószállítás külföldről:

 

Ha külföldi autószállítást szeretnénk lebonyolítani, a fentiek mellet további járulékos költségek merülhetnek még fel így erre is készülni kell.

 

Nem biztos, hogy jobb olcsón, nem biztos, hogy az olcsó tréleres jobb!

 

Kérdezzük meg mindig a vállalkozót, van-e rakománybiztosítása. Nem biztos, hogy örülnénk annak, ha szállítás közben leborulna az autónk, illetve valamilyen baleset történne a szerelvénnyel mikor annak nincs biztosítása! Mert ekkor aztán futhatnánk a pénzünk után!

 

Ha nem tudjuk megúszni az autószállítást - tanácsok

 

Talán mondanunk sem kell, minél nagyobb a baj, annál nagyobb a kétségbeesés. Ekkor sokan leblokkolnak, azt sem tudják mit kellene tenni, nem, hogy neki álljanak autósegély telefonszámokat keresni. Az ördög sosem alszik, így érdemes elővigyázatosnak lenni és felkészülni az összes eshetőségre. Vagyis már elindulás előtt elmenteni a telefonba pár autómentő telefonszámát és végig gondolni, egy baleset, lerobbanás esetén mi a teendő. Továbbá érdemes az autót rendszeresen szervizeltetni és a közlekedési szabályokat betartani. Balesetek bármikor történhetnek, tehát jó ha pár megbízható telefonszámunk mindig rendelkezésre áll, így sokkal kisebb esély van rá, hogy leblokkoljunk és pánikoljunk. Mindemellett egy autómentő kapcsolat mindig jól jön.


Szolgáltatóknak:

Ha autószállító szolgáltató vagy és csatlakozni szeretnél az Autómentő Keresőhöz fontos, hogy regisztráció előtt vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy lássuk melyik területén teljesítesz szolgálatot. Ez azért fontos mert több tucat megépített pozíciónk van a Google-ban amellyel akár rögtön az első oldalra kerülhetsz kereséskor.

Az alábbi nagyvárosokból már regisztráltak, de van meg hely bőven:

+36 70 945 8383
 

Partners

Premises list ABC Bestellung

Search in Premise list by name!

Ha helyzetednek megfelelően szeretnél autószállítót keresni, akkor add meg a helyzetedet!


Pozíció megadása

Scroll nach links, oder klick auf die Firma um einen Kontakt aufzunehmen! swipe

Standort
Fahrzeugdaten

Für Firmen

Position der Abschleppwagen sofort sichtbar
Unfassbar schnelle und einfache Dienstleistung
Niedrige Monatsgebühren
Gratis Beratung

Für Privatkunden

Schnelle Hilfe egal wo, egal wann
24/7 Pannendienst
Keine extra Kosten
Einfache, schnelle Kommunikation mit dem nächstgelegenen Pannendienst