Autómentő Vállalkozó Regisztráció:


Rendszerünk célja, egy olyan adatbázis létrehozása amely képes megtisztítani az Autósegély Szolgáltatói piacot a hiénáktól, hisz nálunk a lerobbant autós tisztességes cégek közül válogathat. Folyamatosan szűrjük a regisztrált cégeket és kezeljük az esetleges felhasználói reklamációkat.


Mindemellett segítünk azoknak a vállalkozóknak akik nem rendelkeznek weboldallal, vagy ugyan rendelkeznek, de csak a sokadik helyen vannak a keresési találati listákban. Nincs idejük sem energiájuk a weboldalukat fejleszteni és jó pozíciót szerezni a Google rendszerében. Így onnan esélyük sincs munkát szerezni. Nálunk cégadatlapjukkal felkerülhetnek akár az első oldalra, és jó eséllyel juthatnak munkához!


A Rendszer működése tömören:


A rendszer működésének lényege, hogy a csatlakozók regisztrált telephelyükkel felkerülnek a térképre, melyet szabadon böngészhetnek az autósok. Amikor valaki autómentés kapcsán segítséget kér, a rendszer a partnerek telephelyének távolsága alapján listázza őket a probléma GPS pozíciója vagy a megadott cím szerint.

 

Jelenleg a rendszerben nincs ingyenes regisztrálási lehetőség. Vannak jól megépült Google pozícióink, melyek készek vannak csak rá kell "ülni", illetve éves előfizetés ellenében lehet bérelni. Így az autómentős cég kap lényegében egy weboldalt mely jól szerepel az adott kulcsszóra (pl. autómentés város neve, autómentő város neve stb.). Fontos regisztráció előtt egy egyeztetés, hogy lássuk leendő partnerünk hol vállal tevékenységet és van-e oda már megépült jó pozíciónk!

Jelenleg az alábbi NAGYOBB városok már foglaltak, de semmi pánik mert vannak még bőven jó pozícióink:Sok sikert kívánunk!
Autómentő Kereső Csapata
+36 70 945 8383

Bitte geben Sie uns Ihre Daten!